Bărbat spulberat de o maşină

Un bărbat de 65 de ani, din Tudora, a avut parte de o moarte cumplită, după ce a fost lovit în plin de un autoturism. Accidentul a avut loc luni seară, pe strada Arini, din Tudora.

Un autoturism marca Volkswagen Golf, condus de un bărbat de 48 de ani, din Suceava, se desplasa dinspre Botoşani spre Paşcani. La un moment dat, în faţa maşinii ar fi apărut bărbatul de 65 de ani, care se deplasa din sens opus și care ar fi pătruns pe sensul său de mers. Impactul a fost unul extrem de violent, victima fiind aruncată la câţiva metri distanţă, pe carosabil. La faţa locului au ajuns echipaje de la ambulanţă şi poliţie, din pcate însă, cadrele medicale nemaiputând face nimic pentru salvarea pietonului. „La faţa locului am găsit o victimă, de sex masculin, pieton. Acesta prezenta un politraumatism prin accident rutier, traumatism cranian acut deschis, traumatism toraco-abdominal, fracturi costale, traumatisme de membre superioare şi inferioare. Din păcate, leziuni incompatibile cu viaţa, fiind constatat decesul”, a precizat medicul Eduard Gurău, din cadrul SJA Botoşani.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. „Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Foto: Florin Cornelush
.

Deja ai votat!