Partidă de sex terminată pe masa de operații

O experienţă care se dorea a fi plăcută s-a transformat într-una dintre cele mai dureroase din viaţa unui bărbat din judeţul Botoşani.

În vârstă de 53 de ani, dintr-o comună situată în apropiere de municipiul Botoşani, bărbatul s-a prezentat la Urgenţe la finele săptămânii trecute. Pacientul le-a spus cadrelor medicale că are dureri foarte mari în zona organului genital, după o experienţă mai puţin plăcută cu o parteneră. Acesta ar fi muncitor pe şantier într-o altă parte a ţării şi a dorit, la un moment dat, să aibă o întâlnire amoroasă cu o tânără de 22 de ani. Cei doi s-au întâlnit, în oraşul respectiv, însă, în focul pasiunii, se pare că tânăra l-ar fi muşcat de organul genital, în timpul unui joc erotic. Acest fapt nu doar că nu i-a provocat plăcere, dar i-a creat bărbatului şi o leziune la nivelul prepuţului.

Din cauza unei afecţiuni mai vechi, de natură chirurgicală, pe care o avea în aceeaşi zonă, starea bărbatului s-a agravat şi simpla atingere a zonei a devenit extrem de dureroasă pentru bărbat. Iniţial acesta a crezut că totul se va rezolva de la sine şi nu a dorit să meargă la spital, venind acasă, în judeţul Botoşani. Din cauza durerilor tot mai mari, însă acesta a mers, în cele din urmă la spital, iar gravitatea problemei a făcut să fie dus direct în sala de operaţii. „Pacientul a ajuns în serviciul nostru acuzând dureri foarte mari în zona intimă. A fost consultat de un specialist urolog, fiind luată decizia de a se interveni chirurgical imediat. Pe fondul unei afecţiuni medicale mai vechi în acea zonă, acum s-a agravat. În astfel de situaţii se poate necroza o parte a prepuţului, din cauza ştrangulării la acel nivel”, a spus un cadru medical din Unitatea de Primiri Urgenţe.

Ulterior, bărbatul a fost internat pe secţia de urologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă, medicii sfătuindu-l să stea o bună perioadă de timp departe de experienţele de natură sexuală.

– Tudor CHIRIAC

Deja ai votat!