Percheziții cu mascații în județ. Trei tineri bănuiți de furturi din locuințe și societăți ridicați de polițiști

FOTO ARHIVĂ

Trei tineri din județ, bănuiți de comiterea a șapte furturi din locuințe și societăți, comise pe raza județului Iași, s-au trezit cu polițiștii la ușă. S-a întâmplat duminică, pe 5 decembrie a.c., când poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au organizat cinci percheziţii domiciliare. În urma descinderilor, doi tineri au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Iași, cele cinci percheziţii domiciliare, derulate pe raza judeţului Botoşani, au fost efectuate în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate bunuri şi obiecte susceptibile a proveni din infracţiuni sau care ar fi fost folosite la comiterea unor infracţiuni, 7 telefoane mobile, 488 de lei şi 180 de euro. De asemenea, trei tineri au fost conduşi la cercetări, iar în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 5 decembrie a.c., doi dintre aceştia au fost reţinuţi de poliţişti, pentru 24 de ore.

Astăzi, cei doi tineri reţinuţi au fost prezentaţi în fața judecătorilor de drepturi și libertăți de la Judecătoria Iaşi, care au dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Descinderile din județ au beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Iaşi şi Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Iaşi, iar la acţiune au participat şi poliţişti din cadrul I.P.J. Botoşani şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi.

 

Deja ai votat!