Sute de slujbe vacante în județ

Potrivit listei publicată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă (AJOFM), în această săptămână șomerii botoșăneni care se află în căutarea unui loc de muncă au la dispoziție 709 slujbe vacante. Acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Dorohoi, caută consilier administrație publică, grad profesional superior. Persoanele interesate de acest post trebuie să aibă studii superioare și cunoștințe PC, experiență de minimum șapte ani, salariul oferit fiind în valoare de 9.400 lei. Și Primăria Municipiului Botoșani caută asistent medical generalist. Cei interesați trebuie să aibă studii liceale/postliceale, salariul oferit fiind în valoare de 3.750 lei.

Și în această săptămână, cele mai multe dintre ofertele de muncă sunt în domeniul construcțiilor, 365, urmate de cele din domeniul confecțiilor, 185, fabricarea de pompe și compresoare, prelucrarea și conservarea cărnii, 32, alimentație publică 24, iar cele mai puține în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri, 8. Pentru cei cu studii superioare sunt disponibile 23 de slujbe, potrivit AJOFM.

lista locurilor de muncă

Deja ai votat!