Tânăr acuzat de patru infracțiuni, după un accident rutier cu fugă de la locul faptei

foto arhivă

Un tânăr din Flămânzi a ajuns să fie anchetat penal pentru comiterea a patru infracțiuni, după o ispravă comisă duminică, pe 5 decembrie a.c. În vârstă de 29 de ani, acesta conducea un autoturism pe strada Gheorghe Guja din oraș, când l-a acroșat cu mașina pe un ieșean de 37 de ani, care se afla pe marginea părții carosabile.

Cu toate acestea, el și-a văzut în continuare de drum de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. În urma unui apel pe 112, cazul a ajuns în atenția polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier, care au ajuns la locul accidentului. Ulterior, tânărul de 29 de ani a fost depistat de polițiști în apropierea locului faptei, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a indicat o îmbibație de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult de atât, verificările polițiștilor au scos la iveală că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Prin urmare, ei i-au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului, conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și vătămare corporală din culpă.

 

Deja ai votat!