Accident cu victime la prima zăpadă căzută

O femeie aflată la volanul unei Skoda a fost rănită în urma unui incident produs chiar de ea.

Totul s-a întâmplat duminică după-amiază, în apropiere de Leorda, pe o porţiune de drum în afara localităţii. Şoferiţa, în vârstă de 49 de ani, se deplasa pe DJ 291, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un BMW, care se deplasa din sens opus, condus de un tânăr de 23 de ani.

În urma impactului, atât şoferiţa, cât şi un pasager de 41 de ani din maşina ei au suferit mai multe răni, fiind preluaţi de două ambulanţe. „Cei doi pacienţi erau policontuzionaţi prin accident rutier. Acuzau dureri la spate, cap şi piept. Au fost stabilizaţi şi transportaţi la Urgenţe pentru mai multe investigaţii”, a precizat un reprezentant al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. „Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatele etilotest, rezultatele fiind negative”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!