Elevi bătuţi sub ochii paznicilor (video)

♦ Infractorii din zona Flămânziului îşi fac din nou de cap, de această dată ţinta fiind elevii Liceului tehnologic „Nicolae Bălcescu”

Situație gravă în orașul Flămânzi, după ce mai mulți elevi de la Liceul tehnologic „Nicolae Bălcescu” ar fi fost bătuți de niște indivizi. Agresiunile ar fi avut loc la finalul orelor de curs, când elevii au ieșit din incinta unității de învățământ și au mers în stația folosită de microbuzul școlar. Suspecții ar fi câțiva tineri, care ar fi fost coordonați de un individ implicat în trecut în comiterea mai multor infracțiuni.

„În fiecare seară huliganii din comuna Prăjeni bat copiii la liceu și urmăresc microbuzul școlar până coboară băieții, apoi îi bat, și nimeni nu face nimic. Copiii sunt terorizați. Într-o seară au fugărit copiii, iar poliția a venit, așa, de ochii lumii”, este sesizarea unui bărbat din zonă, care a dorit să-și păstreze anonimatul. Asta pentru că bărbatul se teme de posibile răzbunări, întrucât indivizii abia ar fi ieșit din pușcărie și sunt bănuiți că ar fi comis și o serie de furturi în zonă.

În plus, pe una din rețelele de socializare circulă un filmuleț realizat cu telefonul mobil în care se vede că un elev este bătut chiar sub ochii unui agent de pază, complet depășit de situație. Printre cei agresați se află și un tânăr de 17 ani, Vlad M., care s-a ales cu mai multe leziuni.

Anchetă demarată de poliţişti

Situația a ajuns și în atenția Inspectoratului de Poliție Județean, care a dispus efectuarea unor cercetări.

„În seara zilei de 26 noiembrie, în jurul orei 20.00, am fost sesizați cu privire la comiterea unei agresiuni asupra unui minor în vârstă de 17 ani. În urma cercetărilor efectuate, au fost identificate și două persoane, doi tineri din comuna Frumușica, care au fost sancționați cu amenzi în valoare de 2.000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. În cauză sunt efectuate cercetări „in rem” sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri și alte violențe”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ.

 

Deja ai votat!