Scandalagii potoliți cu pistolul. Un tânăr de 21 de ani a ajuns în arestul poliției

Caz incredibil în comuna Mileanca, unde polițiștii au ajuns să facă uz de armă în fața unor scandalagii. În urma incidentului, unul dintre protagoniștii scandalului a fost încătușat și băgat în arestul poliției.

Scenele s-au petrecut în noaptea de 6 spre 7 decembrie a.c., în jurul orei 23, când cinci tineri din comuna Mileanca au început să facă scandal pe un drum din localitate. Un echipaj de poliție a ajuns în zonă, însă la apariția forțelor de ordine indivizii au continuat să se dea în spectacol. „În momentul intervenției echipajului de poliție, aceștia s-au manifestat agresiv, adresând injurii și amenințări, iar un tânăr de 21 de ani a aruncat în direcția unui polițist cu o scândură pe care a desprins-o din gardul unui imobil, moment în care agentul de poliție a executat un foc de avertisment în plan vertical, dispersând grupul de tineri. În urma evenimentului, nicio persoană nu a suferit leziuni fizice”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Cazul a fost preluat mai apoi de polițiștii Secției Rurale nr. 7 Darabani, care în cursul zilei de ieri au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele tânărului de 21 de ani, care va fi cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și ultraj.

 

Deja ai votat!