Șofer turmentat urmărit de polițiști între Ungureni și Săveni

Un șofer care a urcat beat la volanul unui autoturism a fost urmărit de polițiști pe o distanță de mai mulți kilometri, între Ungureni și Săveni. Tras pe dreapta într-un final, individul s-a ales cu un dosar penal.

Întâmplarea a avut loc miercuri, pe 8 decembrie a.c., când polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești se aflau în misiune în comuna Ungureni și au încercat să oprească un autoturism care circula pe drumul comunal 17. Deși au efectuat semnal regulamentar de oprire, șoferul mașinii nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

„Echipajul de poliție a procedat la urmărirea autoturismului respectiv, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, reușindu-se oprirea acestuia în orașul Săveni. Atunci a fost stabilită identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 47 de ani, din comuna Ungureni, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Bărbatul a fost condus la spital pentru stabilirea alcoolemiei, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Deja ai votat!