Viaţă pierdută după o cădere din picioare

Uneori şi o banală cădere din picioare se poate dovedi a fi fatală. Asta a dovedit un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Botoşani, care a avut parte de o moarte cumplită, după ce a căzut din picioare. Din localitatea George Enescu, acesta a ajuns săptămâna trecută la spitalul din Dorohoi în stare critică. Potrivit soţiei, bărbatul s-a dezechilibrat la un moment dat şi s-a lovit puternic cu capul de ciment. Femeia a sunat la 112, iar o ambulanţă l-a dus la spital.

De la Dorohoi a fost direcţionat către Botoşani, însă medicii de aici au decis că bărbatul are nevoie de o intervenţie urgenţă într-un centru universitar. „Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranian sever, hemoragie craniană. A fost investigat şi direcţionat către clinica de neurochirurgie Iaşi”,a spus un medic botoşănean.

Bărbatul a fost internat în judeţul vecin, însă starea acestuia a continuat să se agraveze, astfel că în aceste zile medicii ieşeni au fost nevoiţi să constate decesul, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au fost informaţi de medicii ieşeni despre decesul pacientului. „În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. A fost dispusă efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşni.

Deja ai votat!