Accident la beție făcut de un șofer rămas de câteva ore fără permis

Inconștiența unor șoferi pare să nu cunoască limite. Un bărbat din județul Botoșani a ajuns de două ori la urgențe la distanță de câteva ore, din cauza alcoolului la volan.

În vârstă de 46 de ani, botoșăneanul s-a izbit violent cu autoturismul într-un stâlp de beton. Accidentul a avut loc în localitatea Stâncești, unde bărbatul, aflat la volanul unui autoturism cu numere provizorii, a pierdut controlul volanului, mașina a ajuns într-un șanț, după care a lovit stâlpul.

Impactul cu stâlpul a fost unul atât de violent, încât bărbatul a rămas încarcerat în mașină, în spatele volanului. Autoturismul a rămas înclinat pe un mal de pământ, fiind nevoie ca pompierii să îl sprijine cu o serie de utilaje, existând riscul ca mașina să se răstoarne pe o parte. Acesta a fost scos din mașină și preluat de cadrele medicale. “Pacientul a fost preluat de la colegii de la ISU. Prezenta mai multe contuzii și traumatisme, succesive unui accident rutier. A fost stabilizat și transportat la Urgențe pentru investigații suplimentare și conduită terapeutică”, a precizat medicul primar în medicina de urgență Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD.

Potrivit martorilor, bărbatul avea halenă alcoolică. Când a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0,82. De altfel, acesta fusese depistat în trafic băut în timpul amiezei de sâmbătă, când a fost adus la Urgențe pentru a-i fi recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.


 

 

 

 

Deja ai votat!