Amendă pentru un utilaj lăsat în mijlocul oraşului (video)

O companie care efectua o serie de lucrări într-o zonă centrală a municipiului Botoşani a fost sancţionată de poliţiştii botoşăneni după ce şi-a abandonat un utilaj de mare tonaj în mijlocul unei intersecţii. Potrivit oamenilor legii, aceştia au observat un buldoexcavator, în ziua de sâmbătă, parcat pe scuarul cu linia de tramvai din zona intersecție de la bazar. Cum nimeni nu lucra în zonă, polițiștii i-au căutat pe cei reprezentanții firmei care se ocupă de lucrări, iar aceștia au fost înştiinţaţi că încalcă regulamentul de organizare a circulaţiei rutiere în municipiul Botoşani şi au fost amendaţi.

„Colegii mei au aplicat o sancţiune în valoare de 600 de lei pentru încălcarea prevederilor HCL292/2017”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoşani.

Reprezentanţii firmei sancţionate au făcut o lucrare la rigolele de scurgere a apei în cursul zilei de vineri şi mai aveau de continuat luni, dar s-au gândit să lase buldoexcavatorul în scuarul liniei de tramvai, profitând de faptul că acesta nu era circulat.

Deja ai votat!