Bărbat bănuit de hărțuire și amenințare reținut de polițiști

Duminică, pe 12 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 39 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și hărțuire.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în perioada mai-august 2021, ar fi transmis persoanei vătămate, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Botoșani, mesaje de amenințare, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță, atât la adresa sa cât și a membrilor familiei, care, prin conținutul și frecvența acestora, i-au indus o stare de temere”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Tot duminică, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința suspectului, prilej cu care au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri care interesează cauza.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției în baza unui mandat de aducere, ulterior fiind dispusă reținerea sa pentru 24 de ore.

Deja ai votat!