Furturi în valoare de 50.000 de euro. Polițiștii au descins la locuințele suspecților

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Suceava au descins, luni dimineață (n.r. – 13 decembrie a.c.) la locuințele unor suspecți bănuiți de furt calificat. În total, este vorba de 15 percheziții domiciliare, dintre care una în comuna Corni, suspecții fiind bănuiți de comiterea a 21 de furturi cu un prejudiciu estimat la 50.000 de euro.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, care coordonează operațiunea, faptele ar fi fost comise în perioada octombrie – decembrie a.c., pe raza municipiului Rădăuți și a altor 8 localități învecinate din județul Suceava, iar gruparea de hoți era formată din opt bărbați.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2, trei bărbați au fost prinși în flagrant în timp ce se deplasau cu un autoturism în care se aflau bunurile sustrase în aceeași noapte dintr-o locuință din municipiul Rădăuți. Hoții se deplasau spre locuința unui complice, acolo unde erau depozitate bunurile înainte de a fi vândute.

Patru ore mai târziu, în baza mandatelor de percheziție obținute de la Judecătoria Rădăuții, polițiștii au descins în cele 15 locații vizate, respectiv două în municipiul Rădăuți, patru în comuna Comănești, două în orașul Cajvana, două în comuna Șcheia și patru pe raza comunei Valea Moldovei, iar una pe raza județului Botoșani, în comuna Corni.

Potrivit anchetatorilor, în cursul zilei de azi vor fi duse la audieri un număr de 10 persoane, care vor fi audiate și se va stabili dacă vor fi duse la instanță cu propunerea de arestare preventivă.

Imagini de la flagrant

 

Deja ai votat!