Patronul de la Pita, implicat într-un accident rutier (video)

Patronul lanţului de magazine Pita, Adrian Bidaşcă, a fost implicat, luni, într-un accident rutier grav. Aflat la volanul unui autoturism marca Mercedes, acesta se afla la intersecţia din dreptul localităţii Orăşeni Deal, care duce spre Criseşti. Adrian Bidaşcă venea dinspre Botoşani şi a semnalizat stânga, pentru a vira spre Cristeşti, însă un autoturism marca Volkswagen, care venea din spate, a încercat să îl depăşească, moment în care cele două maşini s-au lovit.

În urma impactului, autoturismul Volkswagen a lovit un cap de pod, după care s-a dat peste cap, ajungând în afara drumului într-un şanţ, unde a aterizat pe roţi.

Din fericire, nu au existat victime, însă a fost nevoie de platforme pentru ca cele două maşini să fie luate de la faţa locului. Pentru că accidentul s-a soldat doar cu avarii, poliţiştii ajunşi la faţa locului au asigurat doar buna desfăşurare a trafcului în zonă, până au fost ridicate autoturismele, incidentul nefiind cercetat de aceştia. Cei doi şoferi s-au înţeles amiabil.

Deja ai votat!