Șofer beat criță, scos din trafic de polițiști. Nu a reușit nici măcar să sufle în etilotest

Un șofer care a urcat băut la volanul unui autoturism a fost prins de polițiști, în noaptea de duminică spre luni (n.r. 12 spre 13 decembrie a.c.). Bărbatul era atât de beat încât nu a reușit să sufle nici în etilotest. Polițiștii l-au dus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, după care i-au reținut permisul de conducere și i-au întocmit un dosar penal.

În vârstă de 63 de ani, bărbatul a fost depistat de polițiștii din cadrul Biroul Rutier, care l-au observat în trafic. Din cauza stării în care se afla, individul nu era în stare să țină direcția. De altfel, ce le-a atras atenția polițiștilor a fist faptul că autoturismul condus de el se deplasa sinuos, în proximitatea unei stații de alimentare cu carburanți.

Polițiștii l-au tras imediat pe dreapta, iar când s-au apropiat de el au simțit un damf puternic de alcool. „Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Deja ai votat!