Femeie rănită după un accident cu fugă

O femeie a ajuns la Urgenţe, după ce a fost victima unui accident rutier cu fugă de la faţa locului. Incidentul a avut loc duminică, în cartierul Griviţa. Tânăra, în vârstă de 32 de ani, încerca să traverseze strada pe trecerea de pietoni, însă după ce a făcut câţiva paşi, a fost lovită de un BMW, care mai apoi şi-a continuat drumul. Potrivit martorilor, autoturismul se îndrepta spre Strada Dreptăţii dinspre Strada Săvenilor, iar după ce a lovit-o pe femeie şoferul a accelerat, în speranţa că se va face nevăzut.

Victima a sunat la 112, la faţa locului ajungând un echipaj de la Ambulanţă, care i-a acordat primul ajutor, după care a transportat-o la urgenţe. „Pacienta a ajuns la Urgenţe cu o ambulanţă. Aceasta prezenta contuzie de coloană cervicală, contuzie bazin şi gambă stângă. A fost supusă mai multor investigaţii, fiind în afara oricărui pericol”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Poliţiştii ajunşi la locul accidentului au început imediat procedurile de identificare a şoferului, din spusele martorilor şi ale femeii lovite, aceştia reuşind, în scurt timp să îl găsească. Bărbatul de la volan are doar 23 de ani, posedă permis de conducere şi nu consumase alcool.

Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal. „Conducătorul auto va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

– Tudor CHIRIAC

Deja ai votat!