Sfârșit tragic la 110 km/h

Doi tineri din Vlăsinești, de 23 si 19 ani, au fost victimele unui cumplit accident. Mașina în care se aflau, un Volkswagen Bora, s-a transformat într-un morman de fiare după ce s-a lovit violent de un cap de pod. Acul kilometrajului s-a oprit în dreptul cifrei 110.

Tânărul de 23 ani, proaspăt tătic, se afla sub influența bauturilor alcoolice și se pare că a luat mașina fără permisiunea proprietarului, pentru a face o plimbare nocturnă. Șoferul a decedat pe loc, iar cel de 19 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un cap de pod. Evenimentul a avut loc, noaptea de luni spre marți, pe deumul ce străbate localitatea Vlăsinești.

La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare și ambulanța SMURD cu medic, precum și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

La sosirea forțelor de intervenție la fața locului, conducătorul auto era scos din mașină de martorii accidentului, iar pasagerul de pe scaunul din dreapta față era încarcerat. Pompierii l-au scos din autoturism, acesta fiind preluat de echipajul de la Ambulanță. “Conducătorul auto era inconștient. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medici s-a declarat decesul la fața locului”, a precizat ofițerul Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani.

Pompierii au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriei.

Cazul a intrat în atenția poliției, care urmează să stabilească modul de producere al accidentului.

Deja ai votat!