Viaţă curmată în mod cumplit

Un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din Dorohoi, a ales o moarte cumplită, din motive încă necunoscute. Tragedia a avut loc luni, în timp ce bărbatul se afla la domiciliu. La un moment dat, acesta a luat o sticlă de diluant din casă şi a băut din ea. La scurt timp după, acesta a început să se simtă rău.

Rudele au realizat gestul la care a recurs bărbatul după ce au văzut sticla de diluant lângă el, astfel că au sunat imediat la 112. Un echipaj de la Ambulanţă s-a deplasat la domiciliul dorohoianului, iar cadrele medicale l-au preluat pentru a-l transporta la spital. Medicii au solicitat transferul al Botoşani, din cauza stării grave în care era pacientul, însă, din păcate, acest lucru nu a mai fost posibil. „Starea pacientului a devenit critică, fiindu-i afectate organele interne de substanţa extrem de toxică. A survenit un stop cardio-respirator, care, din păcate, nu a mai putut fi reanimat, fiind declarat decesul”, a precizat un asistent din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi.

Cadrele medicale au anunţat şi poliţie, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

Deja ai votat!