Controale realizate de specialiștii DAJ la comercianți de fructe și legume

În următoarea perioadă, specialiștii DAJ BOTOȘANI vor verifica modul de respectare a legislației specifice din domeniul comercializării legumelor și fructelor proaspete, provenite din producția autohtonă sau/și import.
“Având în vedere specificul lunii decembrie, reprezentat de sărbătorile religioase de iarnă și trecerea în noul an calendaristic, când volumul vânzărilor de legume și fructe proaspete înregistrează o creștere semnificativă, Direcția pentru Agricultură Județeană BOTOȘANI intensifică acțiunile de control în domeniul legumelor și fructelor proaspete”, au transmis reprezentanții DAJ.
Astfel vor fi supuse controlului de conformitate loturile de legume și fructe comercializate în rețelele de tip en-detail/cash&carry, o importanță deosebită urmând a fi acordată legumelor foarte căutate de consumatori în această perioadă.
Potrivit reprezentanților DAJ, aceste verificări vor continua în următoarea perioadă în tot județul pentru a avea siguranța că fructele și legumele care ajung pe masa consumatorilor sunt de cea mai bună calitate.
Deja ai votat!