Liviu Toma, către poliţiştii locali: “Fără concedii de odihnă în această lună”

Poliţiştii locali botoşăneni trebuie să-şi ia gândul de la concediu de odihnă în această lună. Deşi unii poate ar fi dorit să aibă câteva zile libere pentru a se bucura din plin de perioada sărbătorilor de iarnă, acest lucru nu va mai fi posibil.

Am avut o întâlnire cu domnul director Ioan Onuţu şi şeful Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Locale şi le-am atras atenţia ca pentru toată perioada sărbătorilor de iarnă să nu fie aprobate concedii de odihnă agenţilor din cadrul instituţiei, pentru că este necesar ca aceştia să fie prezenţi în teren, acolo unde este nevoie”, a declarat viceprimarul Liviu Toma.

Edilul a adăugat că le-a transmis şefilor din Poliţia Locală ca agenţii să monitorizeze toate zonele din municipiul Botoşani unde unii şoferi parchează maşinile, respectiv în apropierea trecerilor de pietoni şi în zona şcolilor. „În acelaşi timp, i-am rugat să-şi organizeze activitatea pentru fluidizarea traficului pentru toate zilele la care m-am referit, în zona centrelor comerciale şi pe principalele artere de circulaţie din municipiul Botoşani. Voi fi şi eu prezent pe străzi, în mod special în perioada Crăciunului şi a Anului Nou. Sperăm să nu avem probleme deosebite în toată această perioadă”, a concluzionat Liviu Toma.

Deja ai votat!