Mamă anchetată penal după o reclamație a fostului concubin. Femeia și-ar fi amenințat propriul copil cu un cuțit

O femeie a ajuns să fie anchetată de polițiști, după ce s-a fotografiat îndreptând cuțitul asupra propriului copil. Cercetările au fost declanșate în cursul zilei de miercuri, 15 decembrie a.c., în urma unei plângeri formulată chiar de tatăl minorului. „Imaginile respective sunt din luna august a.c., iar minorul care apare în acestea, în prezent, este la tatăl său și se afla în afara oricărui pericol”, a precizat Deșia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

În fapt, femeia, care are 30 de ani, este din din județul Dâmbovița, dar a avut o relație cu un botoșănean, cei doi locuind o vreme în comuna Ibănești. În urmă cu câteva zile, în urma unor disensiuni, cei doi s-au despărțit. Botoșăneanul a anunțat poliția și, mai mult, a postat în mediul virtual o serie de fotografii în care femeia apare cu un cuțit în mână și cu care pare să-și amenințe propriul copilului. „În cursul zilei de ieri, (n.r. – 15 decembrie a.c.), tatăl minorului a depus plângere pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare, cercetările fiind desfășurate pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a adăugat Delia Nenișcu.

Primele cercetări au arătat că femeia s-ar afla în județul Dâmbovița și nu are în intenție să mai revină la domiciliu. „În prezent, mama minorului se afla în alt județ și nu dorește sa revină la domiciliul comun. A fost informată DGASPC cu privire la situația copilului pentru a dispune măsurile care se impun”, a mai arătat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

 

Deja ai votat!