Bărbat decedat la poalele munților Călimani

Un botoșănean și-a găsit sfârșitul la aproape două sute de kilometri de casă. De loc din municipiul Botoșani, Vasile Gogea, în vârstă de 76 de ani, se stabilise de câțiva ani în satul Gura Haitii din comuna Șaru Dornei (județul Suceava), unde îi ajuta pe câțiva localnici la treburile gospodărești. Miercuri, însă, pe 15 decembrie a.c., bărbatul a fost găsit fără suflare în casa în care locuia.

Cei care îl găzduiau au sunat imediat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj medical care a constatat decesul botoșăneanului. „În urma examinării exterioare a cadavrului, pe corpul acestuia nu au fost identificate urme de violență. Din verificările efectuate a rezultat că cel în cauză era cunoscut cu afecțiuni cardiace cronice, urmând în acest sens un tratament la domiciliu”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost ridicat și depus la morga Spitalului Vatra-Dornei, în vederea realizării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Totodată, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, decesul botoșăneanului fiind considerat „moarte suspectă”.

 

Deja ai votat!