Colindători la redacţia Monitorul de Botoşani (video)

Grupul de colindători de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” a ajuns astăzi la redacţia Monitorul de Botoşani. Coordonaţi de profesorul Laurenţiu Palade, tinerii cu glasuri cristaline au venit să vestească Naşterea Domnului, interpretând frumoase colinde. Programul lor a fost în măsură să emoţioneze şi să transmită bucuria specifică acestei perioade.

În final, Laurenţiu Palade a adresat urări de bine pentru noul an. Colindătorii au promis că vor veni şi în următorii ani pentru a vesti Naşterea Domnului.

În fiecare an, liceenii de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” îşi pregătesc din timp programul specific sărbătorilor de iarnă şi treg pragul instituţiilor botoşănene pentru a aduce un crâmpei din frumuseţea colindelor româneşti.

 

La începutul acestei luni, tinerii talentaţi de la Liceul Pedagogic au mai făcut un dar de suflet. De Ziua Naţională, corul de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, condus de profesorul Laurențiu Palade și Inspectoratul Școlar Județean au oferit tuturor unităților de învățământ din județ și tuturor instituțiilor statului, aproape 200 de CD-uri, cu o înregistrare excepțională a Imnului României. Această versiune de interpretare a imnului va fi utilizată la toate manifestările oficiale din școli, dacă imnul nu este interpretat live.

 

Deja ai votat!