vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTConcursul pentru directorii de şcoli - Multe unităţi şi-au păstrat conducerea

Concursul pentru directorii de şcoli – Multe unităţi şi-au păstrat conducerea

Concursul pentru ocuparea funcţiilor de director, respectiv director adjunct în unităţile de învăţământ nu a adus prea multe schimbări. Multe unităţi vor fi conduse de către profesorii  care s-au aflat şi până acum în funcţie.

Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” va fi condus şi în următorii patru ani de către Cristina Chiriac şi Ioan Oltean.

Rămâne aceeaşi conducere şi la Colegiul Economic „Octav Onicescu”, respectiv Paul Octav, fost inspector şcolar general adjunct şi Cristina Zamciuc.

Palatul Copiilor va fi condus în următorii patru ani tot de Mihaela Epure.

Există însă unităţi unde, în urma concursului, au apărut modificări.

Mihaela Prăjinariu revine la conducerea Colegiului Naţional „AT Laurian”, dar ca director adjunct. Ea va face echipă cu Ioan Onofrei, oficial care va prelua funcţia de director. În toamnă, după ce Mihaela Prăjinariu a fost înlocuită din funcţie, profesorii din colegiu au protestat la sediul IŞJ. După acel protest, în funcţia de director adjunct interimar a fost numit Daniel Bucătaru.

La Liceul de „Artă Ștefan Luchian” revine fosta conducere, respectiv Beatrice Păpădie – director şi Ionuţ Manta – director adjunct.

La Liceul „Ştefan cel Mare” Vorona revine la conducere Daniel Lupu, ca director adjunct. Oficialul a fost ani la rând directorul acestei unităţi liceale.

La acest concurs au participat şi inspectori în funcţie

Ana Maria Loghin, inspector şcolar general adjunct, figurează în lista anunţată de IŞJ ca director adjunct al Liceului „Alexandru cel Bun” Botoşani, în timp ce Elena Dămii, inspector resurse umane, a câştigat postul de director al Şcolii Gimnaziale „Ştefan cel Mare” Botoşani.

Printre candidaţi s-au aflat şi profesori care au făcut parte din echipa IŞJ. Astfel, fostul inspector Eugenia Filip va reveni la conducerea Şcolii Gimnaziale nr.11 Botoşani, în timp ce fostul inspector Mihaela Filip va conduce Şcoala Gimnazială 13 Botoşani. Paula Gavriluţă, fost inspector şcolar general adjunct, va conduce Şcoala Gimnazială „Spiru Haret” Dorohoi.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
16 ° C
16.1 °
14.4 °
57 %
12.1kmh
62 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta Consiliului Județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...