Mașină avariată de o femeie care a traversat neregulamentar (video)

Dacă în general polițiștii botoșăneni investighează accidente în care pietonii sunt loviți de mașini, vineri oamenii legii au avut de investigat un accident în care un pieton a lovit o mașină.

Proprietarul unui SUV a avut parte de un eveniment mai puțin plăcut, chiar în preajma sărbatorilor. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, s-a ales cu mașina avariată după ce un pieton a lovit autoturismul. Este vorba despre o femeie de 32 de ani, din Iași, care era și băută, în momentul incidentului.

Tânăra a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a izbit cu putere în mașina care circula regulamentar.

Incidentul a avut loc pe Calea Națională, în apropierea trecerii de pietoni din zona BRD. Femeia se afla într-un autoturism care a oprit în zona trecerii de pietoni. Aceasta a coborât în grabă din dorința de a merge la o casă de schimb din apropiere pentru a schimba niște bani și a început să alerge printre mașinile oprite în coloană la trecere, pentru a traversa strada.

Din păcate, aceasta nu s-a asigurat și s-a izbit în aripa unui SUV Nissan, care era în coloană. Tânăra a ajuns pe asfalt, iar aripa a fost înfundată în urma loviturii “primite” de la pieton.

La fața locului au ajuns un echipaj de la Ambulanță și unul de Poliție. Tânăra a fost consultată de cadrele medicale de la Ambulanță, refuzând transportul la spital. În momentul în care polițiștii i-au testat pe cei implicați au avut surpriza să constate că tânăra pieton era și sub influența alcoolului, aceasta având o concentrație de 0,54 mililitri alcool pur în aerul expirat. “Aceasta a fost sancționată cu amendă de 290 de lei pentru traversare neregulamentară”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Deja ai votat!