Adolescent băgat în arest pentru furturi în serie

foto arhivă

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din comuna Todireni, bănuit că ar fi implicat în furturi în serie, a fost reținut cu mascații. Suspectul a fost ridicat după mai multe percheziții domiciliare, în urma cărora anchetatorii au găsit mai multe bunuri, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), operațiunea a avut loc vineri, când polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni, sprijiniți de colegii din alte structuri, au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în orașul Saveni și comuna Todireni, la locuința suspectului precum și alte locuri în care existau indicii că s-ar afla bunurile sustrase. Tânărul de 17 ani a fost condus la audieri în baza unui mandat de aducere, ulterior fiind introdus în Centrul de reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în perioada 1 -3 decembrie a.c., acesta, ar fi sustras mai multe bunuri din locuințe și societăți comerciale de pe raza orașului Săveni”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, în funcție de rezultatele investigațiilor să fie dispuse măsuri legale.

Operațiunea de vineri s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești, Postului de Poliție Todireni, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a Serviciului de Operațiuni Speciale Botoșani.

 

Deja ai votat!