Concert de colinde pe treptele Palatului Administrativ. CJ-ul l-a adus pe Moș Crăciun (video)

Conducerea Consiliului Județean (CJ), dar și angajații din aparatul de specialitate al instituției, au avut parte astăzi de un program cu totul diferit, care le-a adus aminte de tradițiile sărbătorilor de iarnă. Patru grupuri de tineri le vor trece astăzi pragul pentru a le încânta sufletele cu minunatele colinde.

Primii au fost cei din corul Corul Bisericii Sf. Ioan Botezătorul Botoșani, a urmat corul Liceului Pedagogic Botoșani, iar pe parcursul zilei vor veni copiii de la Centrul de plasament „Hand of Help”, dar și elevii Școlii Populare de Artă „George Enescu” Botoșani.

Cei din CJ s-au pregătit însă pentru aceste momente și l-au adus inclusiv pe Moș Crăciun, care a venit însoțit și de o spiridușă, cei doi oferindu-le colindătorilor daruri conform tradiției, adică fructe, colăcei și dulciuri.

Toți colindătorii au fost primiți de președintele CJ, Doina Federovici, de vicepreședintele Bogdan Dăscălescu, administratorul public Cristian Nistor și de angajați ai instituției.

Președintele CJ Doina Federovici le-a mulțumit tuturor pentru urări și a transmis toate gândurile bune colindătorilor, celor care i-au instruit, dar și botoșănenilor.

 

 

 

 

Deja ai votat!