spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTLiderele OFSD au oferit daruri unor copii şi tineri speciali

Liderele OFSD au oferit daruri unor copii şi tineri speciali

Copii şi tineri cu dizabilităţi au participat ieri la o manifestare de suflet în finalul căreia au primit daruri de la Organizaţia Femeilor Social-Democrat (OFSD) Botoşani. Asociaţia „Artă și Suflet”, coordonată de a Laria Larionesei, a găzduit ieri un atelier de creaţie pentru copii şi tineri cu dizablităţi şi un atelier cu şi pentru părinţi.

Membrii Asociației Down Activ Moldova, reprezentați de Dan şi Mihaela Pălimariu, „au fost protagoniștii unor ateliere în care abilitățile manuale, creativitatea și bucuria sărbătorilor s-au împletit în mici creații artistice, de agățat în brad și de suflet”, aşa după cum a anunţat Carmen Şmit.

În finalul atelierelor, la sediul Asociaţia „Artă şi Suflet” au ajuns Doina Federovici, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Cristina Bresug, Silvia Diaconu Silvia şi Marcela Patrar. Ele au oferit copiilor coșuri cu bunătăți.

Am trăit emoția Crăciunului împreună cu câțiva copii minunați, care ne învață zilnic lecția iubirii și a acceptării. Am meșterit împreună și ne-am bucurat de momente unice! Crăciunul este despre iubire, despre dăruire, despre armonie”, a declarat Cristina Breşug, consilier județean.

Reprezentantele OFSD Botoșani vor continua să împartă daruri în această săptămână şi şi-au propus să ajungă la copiii speciali din județ.

În acest an, Moș Crăciun a venit mai devreme pentru copiii nevăzători și urmează să-i viziteze marți și pe copiii speciali din zona Darabaniului. Noi, femeile social-democrate vrem să aducem bucurii în cât mai multe case, să aducem magia Crăciunului și pentru cei care se confruntă cu mari greutăți și care au nevoie să le fim aproape„, a concluzionat Cristina Breșug.

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie moderată
9.9 ° C
10.4 °
8.8 °
95 %
5.8kmh
100 %
joi
10 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...