Nenorocire evitată de jandarmi în preajma Crăciunului

Un echipaj al Inspectoratului Județean de Jandarmi, a reușit să evite o posibilă tragedie, în timpul unei misiuni de patrulare.

Jandarmii botoșăneni se aflau marți seară în localitatea Cerchejeni, iar la un moment dat au observat, în lumina farurilor, trupul unui bărbat întins pe asfalt, pe mijlocul străzii, la doar câteva zeci de metri de casă. Oamenii legii au oprit imediat autospeciala, au acordat bărbatului primul ajutor, după care au apelat la colegii de la Ambulanță. “Deoarece bărbatul era inconștient, prezenta urme de rănire și exista pericolul de a fi accidentat de o mașină aflată în trafic pe timpul nopții, jandarmul a solicitat prin apel 112 prezența unui echipaj medical”, a precizat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al IJJ Botoșani.

Bărbatul a fost preluat, de la fața locului, de un echipaj al Ambulanței și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe. Cadrele medicale au suspectat că ar fi vorba despre un accident rutier. “Bărbatul a fost supus mai multor investigații imagistice, inclusiv computer tomograf complet. În urma investigațiilor, bărbatul a fost diagnosticat cu policontuzie prin cădere accidentală de la același nivel și etilism acut”, a precizat medic din cadrul UPU – SMURD. Acesta a fost ulterior dirijat și către Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean, pentru un consult de specialitate, după care medicii urmau să decidă dacă se impune sau nu internatea acestuia.

Deja ai votat!