Apel pentru respectarea regulilor sanitare de sărbători

În pragul Sărbătorilor de iarnă, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă “Mavromati” fac un apel către botoşăneni pentru respectarea măsurilor sanitare impuse de pandemie.
„Nu trebuie să uităm că suntem în al doilea an al pandemiei, am trecut de două perioade foarte grele, a fost o presiune enormă și pe noi, pe sistemul sanitar, dar și pe locuitori, și cred că dacă avem grijă unul de celălalt, atunci poate că următoarea perioadă va fi mai ușoară din toate punctele de vedere. Sunt alături cu sufletul şi empatizez cu toţi cei care aţi pierdut persoane dragi şi aveţi răni sufleteşti nevindecate. Dacă cineva vrea să facă un bine altora, acum are ocazia, printr-un comportament civilizat să-i protejam pe cei dragi, pe semenii noştri, pentru că până la urmă asta contează cu adevărat”, a transmis economistul Doina Caba, managerul SJU.

Oficialul a reamintit că, în această perioadă, la fel ca şi în restul timpului,cetăţenii trebuie să ţină în continuare cont de pericolele aduse de pandemie. „Tuturor botoşănenilor le doresc să aibă parte de sărbători fericite, liniște, pace sufletească și să petreacă, cu bucurie, alături de familiile lor cei dragi”, a conchis aceasta.

Deja ai votat!