Impact violent între două mașini. O persoană a rămas încarcerată

Trei persoane, printre care un copil de 11 luni, au ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc, astăzi, la prânz, pe DJ 208 C, pe raza comunei Vorona. Încidentul a avut loc la intersecția drumurilor dintre Vorona şi Tudora, într-o curbă la stânga, unde șoferul unui Mercedes a pierdut controlul volanului, a derapat și a pătruns pe contrasens unde a lovit un Volkswagen.

În urma coliziunii VW-ul a ajuns în şanţul de pe marginea drumului, iar unul dintre pasageri, o femeie în vârstă de 62 ani, a rămas încarcerată.

La faţa locului au ajuns echipaje de descarcerare, dar şi echipaje de la Ambulanţă şi Smurd, două persoane fiind rănite. Femeia de 62 de ani a fost scoasă din mașină de pompieri și preluată de echipajul SMURD, care a transportat-o, de urgență, la spital.

“Cele trei victime au fost preluate cu policontuzii prin accident rutier. Au fost stabilizate şi trnsportate la spital, fiind în afara oricărui pericol”, a declarat medic Eduard Gurău, coordonator în cadrul dispeceratului ISU-SJA.

Poliţiştii urmează să stabilească exact cauza producerii accidentului. “Ambii conducatori auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negtive. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat agent şef adjunct Nicoleta Mendeleac, purtător de cuvânt al IPJ.

Deja ai votat!