Crimă sângeroasă în Ajun de Crăciun

Un bărbat de 60 de ani a murit pe loc după ce a fost lovit cu putere în cap cu un topor. Agresorul său, de aceeași vârstă, a fost reținut pe loc, chiar el sunând la 112.

Incidentul cumplit a avut loc la scurt timp după miezul nopții de joi spre vineri, în Ajunul Crăciunului, în satul Cucorăni.

Motivul ar fi fost o sumă de bani. Victima, Florin O., a venit acasă la autor cu intenția de a-i cere o sumă de bani. Acesta și-a lovit vecinul cu o bâtă în zona capului. Fără a sta prea mult pe gânduri, cel agresat s-a transformat în agresor. A luat un topor pe care îl avea la îndemână și și-a lovit cu putere adversarul de două ori în zona capului. Victima a căzut inconștientă pe jos, într-o baltă de sânge. Ulterior, agresorul a luat victima întinsă pe pământ și a târât-o, prin zăpadă, în afara curții sale, abandonând-o în șanțul de pe marginea drumului. Apoi a intrat în casă și a sunat la 112 pentru a anunța grozăvia.

Un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) a ajuns în scurt timp la fața locului, împreună cu polițiștii. “Am găsit un bărbat, victimă a unei agresiuni. Acesta prezenta un traumatism cranio-cerebral acut deschis prin lamă de topor, cu leziuni incompatibile cu viața. Din păcate a fost constatat decesul”, a precizat medicul Cristian Simionescu, din cadrul SJA Botoșani. De asemenea, autorul faptei prezenta și el un traumatism cranian, după ce a fost lovit în zona capului, dar a refuzat să primească îngrijiri medicale.

La fața locului au ajuns și polițiștii, care l-au reținut pe agresor, ulterior cazul fiind preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani. Acum anchetatorii urmează să stabilească încadrarea juridică a faptei și pentru ce va fi acuzat autorul.

Deja ai votat!