Un șofer botoșănean a dat peste cap traficul la intrarea în Suceava (video)

Traficul rutier în cartierul Burdujeni, din Suceava, a fost dat peste cap timp de minute bune, după ce un șofer botoșănean a uitat să își asigure mașina.

Incidentul a avut loc în zona Orizont din cauza neatenției unui tânăr care și-a parcat autoturismul pe trotuar, fără a lăsa mașina în viteză sau să tragă frâna de mână. Așa se face că, după ce tânărul a ieșit din mașină, aceasta s-a pus în mișcare și s-a oprit pe partea carosabilă, blocând atât prima bandă, cât și cea de-a doua, pe sensul Burdujeni – Bazar.

La un moment dat, pietonii s-au gândit să împingă mașina înapoi pentru a elibera drumul.

Pentru a-și continua deplasarea restul șoferilor au încercat să se strecoare printre autoturism și trotuar sau pe contrasens, iar alți șoferi au preferat să blocheze complet traficul rutier și să claxoneze insistent o mașină în care nu se afla nimeni.

După câteva minute și-a făcut apariția și șoferul zăpăcit, care a plecat înainte de a ajunge la fața locului un echipaj de poliție.

Scena a fost filmată de un sucevean, care a postat clipul pe rețelele de socializare. “Un șofer de Botoșani n-a mai găsit loc de parcare și a parcat în mijlocul drumului și ca să nu-l linșeze șoferii nervoși s-a urcat la volan și a fugit a demarat în trombă, chiar că incredibil asemenea parcare ca la Botoșani”, a fost comentariul care a însoțit filmarea.

Video: Dorin Aelenei

Deja ai votat!