Pasageri răniţi şi maşini distruse din cauza condiţiilor de drum

Unii şoferi botoşăneni continuă să ignore faptul că se circulă în condiţii de iarnă pe drumurile din judeţ. Aşa se face că, în decurs de câteva minute, trei persoane şi tot atâtea maşini au fost implicate în două accidente rutiere.

Mai întâi, un eeveniment rutier care a avut loc la Baisa, în dreptul pădurii, a avut ca protagonişti şoferii a două autoturisme marca Volkswagen. Cele două rulau pe acelaşi sens de mers, însă la un moment dat, într-un moment de neatenţie, şoferul SUV-ului a încercat să depăşească, însă din cauza asfaltului acoperit cu zăpadă a derapat şi a acroşat şi celălalt autoturism. Una dintre maşini a ajuns în pădure, iar cealaltă pe contrasens. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Aproape în acelaşi timp, un alt accident a avut loc pe drumul ce leagă localităţile Copălău de Dracşani. Un autoturism Opel, condus de un tânăr de 26 de ani, a derapat şi a ieşit în afara carosabilului, răsturnându-se pe câmpul din apropiere. Incidentul a avut loc într-o curbă, şoferul apăsând prea tare frâna, moment în care maşina a derapat, din cauza zăpezii de pe carosabil. În maţină se mai aflau doi fraţi ai şoferului şi mama acestora, cei trei ajungând la spital cu două ambulanţe. “De la faţa locului am preluat doi minori, de şase şi 13 ani, precum şi pe mama acestora. Cu toţii au suferit traumatisme craniene şi faciale, însă erau stabili”, a precizat medicul primar Liviu Stan, din cadrul SJA Botoşani.

Potrivit drumarilor botoşăneni, în judeţ se circulă pe toate drumurile, însă în condiţii de iarnă.

Deja ai votat!