Bilanţ Poliţia Locală – Amenzi şi zeci de maşini ridicate de pe domeniul public

În perioada 1 – 23 decembrie, zeci de poliţişti locali au acţionat pentru identificarea stărilor de pericol, prevenirea și combaterea comercializării și utilizării materialelor pirotehnice, fluidizarea traficului auto și pietonal în zona de responsabilitate. Viceprimarul Liviu Toma, edilul care coordonează activitatea Poliţiei Locale, a insistat ca poliţiştii locali să-şi intensifice activitatea în această lună, toate activităţile fiind programate în şedinţe cu conducerea Poliţiei Locale.

16 polițiști locali din cadrul serviciilor de mediu, activitate comercială, ordine și liniște publică au acționat pentru a opri comercializarea şi folosirea materialelor pirotehnice.

Potrivit conducerii Poliţiei Locale, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 13.600 de lei, fiind efectuate 21 de misiuni de supraveghere a zonelor pietonale, școlilor, piețelor și spațiilor comerciale.

Zece poliţişti locali au fost prezenţi în patru intersecții pentru prevenirea unor evenimente rutiere, fluidizarea traficului auto și asigurarea traversării în deplină siguranță a pietonilor. În urma analizei operative, s-a acţionat pe străzile străzile Grivița, Tudor Vladimirescu, Calea Națională, Ion Pilat, Pușkin, Dreptății și zonele cu potențial pericol rutier. Oamenii legii au aplicat 116 sancțiuni și a fost dispusă blocarea și ridicarea a 78 de autovehicule.

Dispeceratul Poliției Locale a funcționat 24 din 24 ore, intensificând supravegherea, pentru prevenirea unor evenimente nedorite și coordonarea efectivelor în teren prin intermediul a 82 camere de supraveghere. În următoarea perioadă vom intensifica activitatea de patrulare și asigurare a măsurilor de ordine și liniște publică, siguranța circulației rutiere, pentru existenta unui comerț civilizat din zona de responsabilitate și respectarea protecției mediului înconjurător, siguranța cetățenilor municipiului”, a declarat Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale.

 

Deja ai votat!