Scandalagiu internat la Psihiatrie din cauza drogurilor (video)

Perioada sărbătorilor a fost înţeleasă greşit de un tânăr de 18 ani din Botoşani. Pentru că se spune că în aceste zile trebuie să fim mai veseli, un tânăr de la un centru de plasament a ajuns la Psihiatrie, după ce a fost cules de poliţişti de pe stradă.

Incidentul a avut loc duminică seară, când tânărul se afla pe Pietonalul Unirii, unde se manifesta zgomotos şi deranja trecătorii. Un echipaj de poliţie l-a observat şi l-a condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean pentru a-l identifica şi sancţiona. Doar că oamenii legii au observat că tânărul era foarte agitat şi nici nu se puteau înţelege cu el, din cauza stării în care era. Din acest motiv, poliţiştii au cerut sprijinul unui echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA), care a preluat tânărul şi l-a transportat la Secţia de psihiatrie. „Pacientul a ajuns la Psihiatrie cu tulburări de comportament, agitaţie psihomotorie, consum de alcool şi substanţe psihoactive. A fost internat pentru a fi ţinut sub supraveghere”, a spus un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

De altfel, medicii îl au deja în evidenţă pe tânăr, acesta fiind dus şi anul trecut la Urgenţe, tot din cauza consumului de droguri şi alcool.

Deja ai votat!