Moarte cumplită la doi paşi de casă (video)

Un bărbat dintr-o localitatea din judeţul Botoşani a fost găsit într-o baltă de sânge pe unul dintre drumurile satului.

Descoperirea cumplită a fost făcută de două vecine de-ale bărbatului, care se întorceau spre casă, la scurt timp după miezul nopţii. Acestea au observat pe marginea drumului, căzut în zăpadă, trupul unei persoane, iar când s-au apropiat au văzut că era vorba despre un bărbat, cu capul tumefiat şi într-o baltă de sânge.

Potrivit martorilor, bărbatul ar mai fi fost în viaţă, când a fost găsit, însă până la sosirea cadrelor medicale şi-a dat ultima suflare. „O vecină l-a găsit şi a venit la mine să mă anunţe. Am venit lângă el şi parcă mai respira. Am sunat imediat la 112 şi am adus o pătură din casă să pun peste el. Era tot plin de sânge la cap. Pare să fie lovit, la cât de desfigurat era. Nici nu l-am recunoscut iniţial”, a spus una dintre vecine.

La scurt timp, la faţa locului au sosit echipaje de poliţie şi de la Ambulanţă. Cadrele medicale au încercat să îi acorde bărbatului primul ajutor, dar acesta nu mai avea puls, fiind imediat începute manevrele de resuscitare. „Pacientul prezenta un traumatim cranian acut deschis sever, fiind găsit în stop cardio-respirator. Au fost începute manevrele de resuscitare, însă din păcate fără rezultat, fiind declarat decesul la faţa locului”, a spus un asistent din cadrul SJA Botoşani. Poliţiştii au reuşit să identifice victima, în persoana unui bărbat de 63 de ani, care locuia la câteva case distanţă de locul în care a fost găsit.

În scurt timp, echipaje de criminalişti şi ofiţeri de la serviciul de investigaţii criminale al Poliţiei au ajuns la faţa locului, încercând să înţeleagă ce s-a întâmplat cu bărbatul. „Eu nu am mai văzut pe nimeni pe stradă când am ieşit din casă. Poate l-a lovit şi a fugit, sau cine ştie”, a spus una dintre vecinele bărbatului.

Oameni legii nu exclud nicio variantă, pentru moment. Aceştia au identificat mai multe pete de sânge prin zăpadă, ca şi cum bărbatul sângera în timp ce se deplasa. Din acest motiv este luat în calcul fie o agresiune din partea unei persoane care să îl fi lovit pe acesta cu un obiect în zona capului, fie un accident, bărbatul putându-se lovi cu capul de o piatră, după care şi-a continuat drumul până a căzut inconştient în zăpadă.
Din acest motiv, trupul neînsufleţit al acestuia a fost ridicat de medicii legişti şi transportat la morga Spitalului Judeţean, unde urmează să fie efectuată o autopsie pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Potrivit evidenţelor medicale, bărbatul era cunoscut cu afecțiuni psihice, fiind internat de mai multe ori la secţia de specialitate a Spitalului Judeţean, cu tulburare de personalitate şi depresie.

Deja ai votat!