Monitorul de Botoşani a organizat Loteria poştaşilor (video)

În prag de An Nou, conducerea cotidianului Monitorul de Botoşani a dorit să răsplătească efortul factorilor poştali, care au încheiat abonamente pentru luna decembrie. În funcţie de numărul de abonamente, fiecare poştaş a primit un număr similar de bilete pentru loterie. Biletele au fost puse într-o urnă şi astăzi, 31 decembrie, a fost organizată extragerea biletelor câştigătoare.

Extragerea a avut loc la sediul Oficiului Judeţean de Poştă, în prezenţa directorului OJP, Nelu Ştir, a liderului de sindicat, Constantin Ispir. Camelia Rohozneanu, agent de vânzări, a fost reprezentantul OJP care a extras biletele câştigătoare.

În cadrul Loteriei poştaşilor, Monitorul de Botoşani a acordat cinci premii a câte 500 de lei fiecare.

Câştigătorii sunt:

  • Cristian Iulian Ibănescu – Oficiul Poştal Zonal Dorohoi, Ghişeul Exterior Rural Ibăneşti
  • Neculai Napolion Măntăluţă, Oficiul Poştal Dângeni
  • Mihaela Coteaţă, Oficiul Poştal Truşeşti
  • Ioan Ilie Buliga, Oficiul Poştal Ungureni
  • Cristina Ancuţa Ilie, Oficiul Poştal Zonal Dorohoi, Ghişeul Exterior Rural Ştiubieni.

Îi invităm pe toţi câştigătorii la sediul redacţiei Monitorul de Botoşani, după Anul Nou, să-şi ridice premiile. Vă mulţumim pentru colaborare. Le dorim tuturor poştaşilor şi dumneavoastră un an bun, fericit, cu multe bucurii, împliniri şi multă, multă sănătate”, a declarat reprezentantul cotidianului Monitorul de Botoşani.

Nelu Ştir a felicitat conducerea cotidianului Monitorul de Botoşani pentru această iniţiativă. „Sperăm să avem o bună colaborare în continuare, care să conducă la creşterea numărului de abonamente”, a mai spus directorul OJP Botoşani.

Deja ai votat!