Copil rănit în mașina tatălui băut

Inconștiența unor părinți pare să nu cunoască limite.

Cu câteva ore înainte de trecerea în Noul An, un copil de trei ani a ajuns la spital după ce mașina condusă de tatăl lui a lovit un cap de pod.  Bărbatul era băut, însă asta nu l-a oprit să se suie la volanul autoturismului, deși în mașină se aflau soția și copilul lor. Bazându-se pe faptul că distanța pe care o aveau de parcurs era mică, bărbatul s-a suit la volan, însă a pierdut controlul direcției de mers și a lovit un cap de pod.

Accidentul a avut loc vineri seara, în localitatea Curtești. Bărbatul de 37 de ani a puerdut controlul asupra direcției de mers, mașina a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, după care a lovit un cap de pod. Dacă șoferul și soția lui au scăpat cu mici contuzii, aceștia au solicitat ambulanța pentru băiețelul care se afla pe bancheta din spate. Micuțul a fost transportat la Urgențe Pediatrie. “Copilul a ajuns în serviciul CPU cu un traumatism minor, fără pierdere de cunoștință. A fost supus la mai multe investigații de specialitate, după care a fost externat”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Județean de Urgență.

Polițiștii ajunși la fața locului au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. Oamenii legii au descoperit însă că șoferul era băut. “Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,77 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Acum bărbatul va fi acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Deja ai votat!