Delgaz Grid a redeschis astăzi centrul de relații cu publicul

Începând de astăzi, 3 ianuarie 2022, s-a redeschis centrul de relaţii cu publicul al Delgaz Grid, aflat în municipiul Botoşani, pe Calea Naţională, nr.36. Centrul va fi deschis între orele 8:00 – 13:00, în zilele de luni, miercuri și vineri, respectiv între orele 12:00 – 16:00, în zilele de marți și joi. Toto astăzi au fost deschise toate centrele similare din ţară. În același timp, punctele de lucru vor fi deschise primele două săptămâni din fiecare lună.

La centrele de relații cu publicul și punctele de lucru ale Delgaz Grid sunt preluate solicitările clienților privind racordarea la rețea, accesul la sistemul de distribuție, avize amplasament, puneri în funcțiune instalații de utilizare, copii după documentații tehnice, reclamații/ sesizări/ informații.

De asemenea, în cadrul acestora, se pot depune fișele de verificare/revizie a instalațiilor de utilizare gaze naturale sau se pot solicita copii după facturile de prestări servicii, emise de către Delgaz Grid.

Ca și alternativă la deplasarea la centrele de relații cu publicul recomandăm clienților utilizarea platformei www.delgaz.ro unde, prin crearea unui cont, aceștia au posibilitatea depunerii online a cererilor/documentelor de acces la sistemul de distribuție.  

Totodată, clienții pot scrie pe adresele de e-mail, unde pot transmite orice fel de solicitare,  https://delgaz.ro/despre-noi/servicii-online”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Corneliu Zaiţ, specialist comunicare externă în cadrul Delgaz Grid.

Deja ai votat!