Taxa de rezervare loc de parcare trebuie plătită până la jumătatea lunii martie

Taxa de rezervare a locurilor de parcare trebuie plătită până pe 15 martie 2022. Conform reglementărilor în vigoare, locurile pentru care nu se va plăti până la acea dată vor fi declarate libere, urmând ca municipalitatea să organizeze o nouă licitaţie pentru rezervarea acestora.

Cei care vor să aibă în continuare un loc de parcare asigurat vor trebui să scoată mai mulţi bani din buzunar. Dacă în 2021 taxa minimă a fost de 172 de lei, în acest an a crescut la 192 de lei. Şi asta pentru că, în ultima şedinţă a deliberativului local, taxa de rezervare a unui loc de parcare, inclusiv cea a cărei valoare a fost stabilită în urma unei licitaţii, a fost majorată cu 11,8%.

Rămâne de văzut dacă vor plăti şi botoşănenii care, în urma unor licitaţii au rezervat un loc de parcare cu câteva sute sau mii de lei, Recordul îl deţine botoşănean care şi-a adjudecat locul de parcare cu peste 7000 de lei.

Anul trecut municipalitatea a încasat de la persoanele fizice şi juridice pentru locurile de parcare 1.678.288,20 de lei. Suma preconizată a fi încasată în acest an este de 1.876.326,21 de lei. Banii vor fi folosiţi pentru amenajarea unor noi locuri de parcare.

 

Deja ai votat!