Violator reținut de polițiști. A violat o bătrână chiar în noaptea de Revelion

Un bărbat bănuit că a dat buzna peste o femeie și a violat-o a fost reținut duminică, pe 2 ianuarie a.c., de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale. Bănuit de violare de domiciliu și viol, suspectul, un bărbat de 45 de ani, din comuna Todireni, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

„Din cercetări a reieșit faptul că în noaptea de 31 decembrie 2021 spre 1 ianuarie 2022, acesta ar fi pătruns fără drept în curtea și apoi, în locuința persoanei vătămate, o femeie de 92 de ani, din comuna Todireni, unde, prin constrângere fizică și întrebuințarea violenței ar fi întreținut un raport sexual cu aceasta. Ulterior, bărbatul a părăsit locul faptei, fiind identificat în dimineața de 2 ianaurie a.c., de polițiști, într-o locuință părăsită, din aceeași localitate”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Bărbatul urmează ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Deja ai votat!