Drum spre Cornişa ca după bombardament (video)

Calea secundară de acces spre cea mai mare investiţie din judeţul Botoşani din ultimele decenii arată ca după bombardament. Botoşănenii îşi distrug maşinile după fiecare ploaie sau ninsoare, încercând să ajungă la locuinţele din zonă sau către parcul de agrement Cornişa din cauza craterelor care se formează pe drumul neasfaltat ce face legătura între Strada Pacea şi Parcul Cornişa.

Dacă tot se măresc taxele şi impozitele, am zis să vadă şi domnul primar ce drumuri avem în oraş. Asta vară, când a fost un spectacol la Cornişa, au pus nişte resturi de asfalt decapat şi atât. Până şi în sate la 60 de kilometri de oraş drumurile sunt mai bune. E coșmar să-l faci de cel puțin două ori pe zi, serviciu, copiii la școală”, a spus unul dintre locatarii din zonă.

Reprezentanţii Primăriei Botoşani recunosc că problema este una reală, însă promit că în scurt timp problema va fi remediată. „Strada respectivă este în plan de proiectare în acest an. Toate străduţele care fac legătura dintre două artere principale, asfaltate, văr fi în proiectare şi execuţie în acest an, inclusiv această stradă. Cei de la Servicii Edilitare au fost în zonă şi au verificat situaţia. Din păcate, aşa este, sunt probleme acolo, pentru că strada nu are guri de canalizare pentru apa pluvială. S-a intervenit cu asfalt frezat, dar după zăpadă sau ploi masive apar aceste cratere. Se va lua legătura cu cei de la Concrec şi în maxim zece zile se va interveni pe această stradă”, a spus viceprimarul Bogdan Buhăianu.

Deja ai votat!