Sărbători religioase vegheate de jandarmi

sdr

Jandarmii botoșăneni vor fi aproape de cetățenii care vor participa la slujbele oficiate în zece biserici din municipiul Botoșani, trei din municipiul Dorohoi și două din orașul Săveni cu ocazia Bobotezei.

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Botoșani vor acționa atât pentru menținerea ordinii și siguranței publice în zona lăcașurilor de cult, cât și pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor cu COVID-19.

„Recomandăm participanților la manifestările religioase să acorde o atenţie sporită măsurilor de protecție sanitară, să respecte măsurile stabilite de organizatori pentru evitarea aglomerației în momentul distribuirii apei sfințite și indicaţiile jandarmilor aflați în dispozitiv”, se arată într-un comunicat de presă emis astăzi de IJJ Botoșani..

De asemenea, vineri, jandarmii vor fi prezenți la hramul bisericii Sfântul Ioan din municipiul Botoșani, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică în zonă, precum și pentru prevenirea unor fapte antisociale de natură penală sau contravențională.

 

Deja ai votat!