Șofer amendat și lăsat fără permis după un accident comis în noaptea de Revelion

Un șofer care a provocat un accident rutier în noaptea de Revelion și a dat bir cu fugiții a fost identificat de polițiști. Astfel, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), este vorba despre un bărbat de 55 de ani, din municipiul Botoșani. Întrucât acesta nu a respectat obligația de a se prezenta în termenul de 24 de ore la sediul Poliției pentru a declara accidentul soldat cu avarierea mai multor mașini, polițiștii au declanșat mai multe cercetări și au reușit să-l identifice.

„Autoturismul pe care îl conducea a fost identificat în curtea locuinței, acoperit cu o prelată. Acesta prezenta avarii la partea din față. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1400 de lei, iar ca măsură complementară, i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Accidentul a avut loc în intersecția străzilor Calea Națională și Octav Onicescu în momentul în care botoșăneanul de 55 de ani, aflat la volanul unui Suzuki, a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar mașina acestuia s-a izbit într-o Dacie Logan, parcată regulamentar, care a fost proiectată mai apoi într-un Ford.

 

Deja ai votat!