Motociclist accidentat grav după o neacordare de prioritate (video)

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, a ajuns la spital după ce a fost acroșat de un autoturism. Accidentul a avut loc joi seară, în apropiere de Secția de Pediatrie. Tânărul aflat pe motocicletă se deplasa dinspre gară spre sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) pe Bulevardul Mihai Eminescu. La intersecție cu Strada Prieteniei un autoturism Skoda, condus de un bărbat de 69 de ani, l-a lovit pe motociclist în momentul în care vira stânga.

Motocicleta a fost trântită pe asfalt la câțiva metri de locul impactului. În urma unui apel la 112, la fața locului a ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță, care i-a acordat primul ajutor tânărului motociclist, după care l-a transportat la spital.

“De la fața locului am preluat un pacient în vârstă de 21 de ani, conștient, ce prezenta o fractură la nivelul membrului inferior stâng. A fost stabilizat și transportat la urgențe pentru mai multe investigații de specialitate“, a precizat medicul Cristian Simionescu, din cadrul SJA Botoșani.

Polițiștii ajunşi la fața locului au început o anchetă, șoferul autoturismului fiind testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. Traficul în zona Secției de pediatrie a fost deviat pentru câteva zeci de minute pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Deja ai votat!