Bărbat căutat cu poliția, după ce nu a mai ajuns la domiciliu

Un bărbat din comuna Șendriceni a fost dat dispărut de rude, după ce nu a mai ajuns acasă. „Astăzi, 8 ianuarie 2022, am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 56 de ani, din comuna Șendriceni, a părăsit domiciliul în data de 7 ianuarie a.c., iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Cu acordul familiei, polițiștii au mediatizat cazul și au cerut ajutorul populației în speranța că bărbatul va fi găsit cât mai curând. Potrivit semnalmentelor oferite de rude, Constantin Rusu are o înălțime de 1,85 m, aproximativ 85 de kilograme, ochii albaștri și părul șaten.

În momentul în care a plecat de la domiciliu, acesta era îmbrăcat cu o geacă verde cu negru, pantaloni gri la dungă, adidași negri cu dungi albe, iar pe cap purta o căciulă neagră.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană, să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a adăugat Delia Nenișcu.

 

Deja ai votat!