Edilii le dau de lucru muncitorilor de la Nova Apaserv (video)

Edilii botoşăneni au cerut societăţii Nova Apaserv să fie inscripţionate zonele unde se intervine pentru remedierea unor avarii sau pentru executarea altor lucrări. „În urma verificărilor făcute de colegii de la Direcţia Edilitare şi de la Poliţia Locală, s-a constatat că numai Nova Apaserv are lucrări la această dată. La unele lucrări nu erau indicatoare. S-a transmis societăţii Nova Apaserv o adresă cu indicarea zonelor unde lucrările nu sunt semnalizate şi incripţionate corespunzător şi li s-a dat un termen pentru rezolvarea acestor probleme. În acelaşi timp, s-a făcut trimitere la prevederile hotărârilor de Consiliul Local care trebuie respectate”, a declarat viceprimarul Liviu Toma.

Referitor la aceste lucrări, viceprimarul a discutat şi cu Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale. „I-am spus că la început de an să avem răbdare o săptămână. După aceea, colegii de la Poliţia Locală – Biroul rutier şi Biroul disciplina în construcţii, împreună cu cei de la Direcţia Edilitare vor mai face o verificare în teren şi vor dispune măsurile care se impun”, a declarat Liviu Toma.

O zonă unde s-a intervenit şi nu existau indicatoare este Bulevardul Mihai Eminescu, în zona fostei fabrici de îngheţată. „Au venit cetăţeni din zona respectivă şi au spus că bulevardul arată frumos, graţie iluminatului de sărbători şi luminiţelor puse la case de proprietarii acestora, însă bucuria acestei perioade este stricată de o lucrare făcută în zonă. Ei au solicitat rezolvarea problemei. Imediat au apărut acolo indicatoare, deci se poate interveni atunci când se doreşte acest lucru”, a explicat Liviu Toma.

Potrivit edilului, prin semnalizarea şi inscripţionarea lucrărilor, cetăţenii vor şti cu exactitate cine lucrează acolo şi cui să ceară urgentarea acestora.

Lucrarea de pe strada Nicolae Iorga este semnalizată

Pe 28 decembrie 2021, o echipă a Nova Apaserv a intervenit pe strada Nicolae Iorga, în apropierea sediului Inspectoratului Şcolar Judeţean, pentru remedierea unei avarii. Zona unde s-a intervenit a fost acoperită cu pământ şi semnalizată. Pe 3 ianuarie (vezi video) încă nu fuseseră executate lucrările de readucere a zonei la aspectul iniţial, dar nici măcar nu a fost pus pietriş deasupra pământului. Ieri, 7 ianuarie, lucrurile erau neschimbate. „De două săptămâni este mizeria asta aici”, a spus o botoşăneancă.

Deja ai votat!