Peste 500 de slujbe vacante în județ

Industrial textile factory

În această săptămână persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă au la dispoziție 523 slujbe vacante. Astfel, potrivit listei publicată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă (AJOFM), și de această dată ofertele sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului este în căutare de logoped. Persoanele interesate trebuie să aibă studii superioare în domeniul științelor sociale, specializarea psihopedagogie specială sau psihologie clinică. De asemenea, Direcția Servicii Publice Sport și Agrement Botoșani caută recepționist. Cei interesați de acest post trebuie să aibă absolvite minimum 10 clase.

În această săptămână cele mai multe dintre oferte sunt în domeniul confecțiilor, 237, urmate de cele din construcții, 179, 23 de slujbe în domeniul prelucrării și conservării cărnii și 21 în alimentație publică. Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile doar 13 locuri.

lista locurilor de muncă

Deja ai votat!